Så du vil ta din bedrift videre, så gøy!


Storytelling er en veldig bra måte å gjøre dette på! Kort fortalt er storytelling å formidle budskapet ditt ved hjelp av en historie. Dette er virkningsfullt fordi hjernen vår husker bedre budskap som er fortalt i dette formatet. Kanskje ikke så rart- vi blir eksponert for historier gjennom hele livet!


Som barn fikk vi høre godnatthistorier og eventyr, og som ungdommer og voksne ser vi filmer, leser bøker og forteller historier i lunsjen og i andre sosiale sammenhenger. Vi oppfatter og husker informasjonen bedre hvis det er en historie, og vi er mer mottaagelig til å høre på.

Storytelling er en kunst. Det er ikke noe man lærer på et kurs eller over natten. Det er en prosess hvor man lærer etter hvert, og basert på tidligere erfaringer henter nye ideer og inspirasjon. En viktig del av prosessen er å faktisk grave frem de gode historiene. Stille de riktige spørsmålene. Finne de rette personene.


Dette kan Further Marketing hjelpe deg med. Leter fram de gode historiene tilpasset din målgruppe, og formidlet i de rette kanalene.


Her er en oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr:

INNHOLDSPRODUKSJON TIL SOSIALE MEDIER

Ønsker du hjelp til å lage en lekker Instagram-feed?  Eller trenger du innhold til Snapchat eller Pinterest? Vi hjelper med bilder, stories og  korte videosnutter til sosiale medier og tilpasset hver kanal, enten det er Facebook, Instagram, IGTV, Snapchat, TikTok eller YouTube.

BLOGG /NYHETSARTIKLER

Godt innhold på hjemmesiden er viktig for søkeoptimaliseringen, og det er der kundene oftest leter! Vi hjelper med å foreta en søkeordanalyse for å finne ut hva kundene søker etter, deretter lager vi blogginnlegg og artikler som inneholder disse nøkkelordene. Deretter publiserer vi slik at innholdet skal bli meste mulig søkbart, og treffe så mange potensielle kunder som mulig!

NYHETSBREV

Hvorfor ikke fortelle historien din i et nyhetsbrev? Epost markedsføring er en fin måte å holde kontakt med kundene dine på! Vi hjelper med å sette sammen innhold og design/oppsett, samt analysere hva som er beste tidspunkt for utsendelse.

DIGITAL STRATEGI

For å gi målgruppen det innholdet de vil ha, er det en del forarbeid som er viktig. Vi hjelper med SWOT-analyse, konkurrentanalyse, definering av målgrupper/personas, samt publiseringsplan i de ulike kanaler.

PUBLISERING OG ANNONSERING I SOSIALE MEDIER

Det hjelper ikke å lage bra innhold om man ikke får distribuert det til riktig målgruppe! Vi hjelper til med annonsering på Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, TikTok, TripAdvisor og Google.

ANALYSE/ EVALUERING

Se hva som fungerer, og gjør mer av det!

Det er viktig å evaluere hver kampanje nøye, og se hvilket innhold kundene vil ha. Vi kombinerer ulike analyseverktøy, og følger opp alle kampanjene underveis for å se hva som fungerer.