TIL-TAK ASTIL-TAK AS er en kunde som produserer plater til å montere under terrassen, slik at man får et 100% tett areal under. Dette arealet har mange bruksområder, som utestue, carport eller lagringsplass.


Further Marketing har laget digital markedsstrategi, og produsert innhold til sosiale medier, blogg, webside og nyhetsbrev.


TIL-TAK opererer på B2B-markedet, og kundene er altså byggevarehandlere. Men her var det viktig å også henvende seg til sluttbrukeren. Når man skal pusse opp hjemme har ofte kvinner en stor rolle, så det å henvende seg til kvinner ble nytt i TIL-TAKs innholdsstraategi. Det ble opprettet Instagram og Pinterest-kontoer i tillegg til de eksisterende Facebook og Snapchat. det ble fokusert på hjemme-hos reportasjer og gode eksempler på at TIL-TAK gjorde at man fikk helt nye bruksområder for arealet under terrassen.


I tillegg produserte vi en før-og etter serie hvor vi fikk Otto Robsahm (Sinnasnekkeren) til å pusse opp uteplassen til en familie.Sinnasnekkeren pusser opp

Blogginnlegg